2 Aralık 2010 Perşembe

Mimmmm

      Sevgili arkadaşım deepblueeagle beni mimlemiş.Bu aralar mimler ve ödüller çok fazla insan yetişemiyor..Mim konumuz biraz ağır aslında..Düşündürücü..Ne yazsam diye düşündüm..Uzun cümleler yazamıyorum çünkü..Ama elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım..Bu arada teşekkür ediyorum arkadaşıma..
     Mim konusu: “Şimdi sizden anılarınızla, anılarınızın değeriyle ve onları yüklediğiniz eşyalarla ilgili bir yazı yazmanızı istiyorum”.

    Anılar...Benim için gerçekten önemliler..Şimdiye kadar kötü anılarımda oldu iyi anılarımda oldu..Kötü anıların yeride bir başka oluyor..Onlar bile bazen özlemle hatırlanıyor..Bazı şeyleri saklarım mesela atmaya kıyamam..Bakmasam bile orada dururlar öylece..Seviyorum onları onlar benim anılarım ama çoğu beynimde saklı....
   Eşyalar;onlara yüklediğmiz anlamlar da bambaşka tabii..Anılarımızı saklıyor onlar da bir nevi..Mesela ortaokul ve lisede anı defterimiz vardı.Herkes bişiyler yazardı öğretmenlerimiz dahil.."Bana kalbin kadar bu temiz sayfayı ayırdığın için teşekkür ederim"ile başlar mani ve güzel sözler ile biterdi..O zamanlar daha hayatta kalma mücadelesi başşlamamıştı..Öğrenciydik sadece öğrenci...Keşke o anı diye sakladığımız günlere dönebilseydik bir an için..Bazen Facebook ta o günlerdeki arkadaşlarımla konuşuyorum çok samimi oldukalrım bile çok uzak bana artık..Demekki anılarımızda bizden giderek uzaklaşıyor.."Gözden ırak olan gönülden de ırak olur"diye boşuna dememişler...
   Ama;iyiki anılarımız var iyi yada kötü farketmez..Bunalrı yazarken hatırlayıp güzümüzde bir tebessüm oluştuysa ne mutlu.
 Yazamam dedim ama daha çok yazacak anı çıktı inşallah bir daha ki sefere.Şimdi sıra sizde hadi kolay gelsinn..
http://emelinguncesi.blogspot.com/
http://tatesal.blogspot.com/
http://mavianne.blogspot.com/
http://betulceden.blogspot.com/
http://birdemliksohbet.blogspot.com/
http://sifaliyemektarifleri.blogspot.com/

5 yorum:

fuat gencal dedi ki...

Çok teşekkür ederim.

BETÜLCE dedi ki...

Denizcim teşekkür ediyorum.Severek alıyorum.

deeptone dedi ki...

duyarlı bir yazı olmuş.

MAVİANNE dedi ki...

ALDIM KABUL ETTİM MİMİ
YAPACAĞIM CANIM
SAĞOL

TATESAL dedi ki...

Mim için teşekkürler canım,ödülün de hayırlı olsun,sevgiler...