2 Mart 2012 Cuma

EJOYA 10.YILINI KUTLUYOR!!!!


EJOYA.com,1993 yılından beri fiziki olarak yürüttüğü her türlü Takı ve Altın grubu ürün pazarlamasını 2002 den itbaren internet satışında yoğunlaştırmış ve bu konuda yüksek kalitede hizmet sunan ilk firma olmuştur. eJOYA.com 'da bulunan ürünler, ilgi ve ihtiyaçlara göre belirlenmiş farklı ana kategori ve alt kategoride sınıflandırılarak, önemli fiyat avantajları ile ziyaretçilerin beğenisine sunulmaktadır. Gerek kategori yapısı gerekse gelişmiş arama motoru ziyaretçilerin aradıkları ürünlere kolayca ulaşmalarını sağlamaktadır. Hedefimiz herkese ve her keseye uygun takı ürünlerini ulaştırmaktır.eJOYA yalnızca internet ortamında ürün pazarlamaktadır, fiziki satış noktaları mevcut değildir, bu sayede maliyetleri düşürerek, fiyat avantajı yakalamaktadır.
1 Mart itibari ile internette 10.yılını kutlayan eJOYA, 2012 yılına kendi yektaşınızı tasarlayabileceğiniz yeni projesi www.tektasmatik.com ile 10 yıl projesini hayata geçirmiştir.

Keyifli, avantajlı ve güvenli bir alışveriş için altyapısında ve operasyonel alanda sürekli yenilikler gerçekleştiren eJOYA.com, alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek bir adres olmak üzere çalışmalarını devam ettirmektedir.

                                                            Herkese uygun bir Ejoya mutlaka vardır!!!!

Tektaşmatik.com'u Kullanmaya Hazır mısın?
Dilediğiniz taş modelini seçerek, tektaş yüzük, tektaş kolye ve tektaş küpe yapabilirsiniz.
Seçmiş olduğunuz pırlanta taşınızın; Rengini, berraklığını, boyutunu, ağırlığını ve kesimini seçebilirsiniz. Bütçenize en uygun tektaş modelinizi yapabilirsiniz. Kendinize ve bütçenize en uygun pırlanta yüzük, pırlanta kolye ve pırlanta küpe modelini yapabilirsiniz. Ürününüzü yaparken taş boyutu dahil olmak üzere bir çok özelliğini kendiniz ayarlayabilirsiniz.
eJOYA tüm ürünleri size uluslararası standartlara uygun pırlanta sertifikası ile ulaştırmaktadır.


1 yorum:

huuuubakbi dedi ki...

canım selam pc bozuktu bir dönem işim yoğun bakımda çok zor ilgilenebiliyorum artık.yeni pc de programlarım yüklü de değil ama bişeyler yapmaya çalışırım sevgiler