15 Şubat 2011 Salı

http://www.indirimlr.com/



Sizlere yeni bir siteden bahsetmek istiyorum..Bilirsiniz 'Şehir Fırsatları' artık Türkiyede büyük bir Trend ve ilgi çekici hale gelemeye başladı benimde takip ettiğim sayfayı tanıtmak istiyorum.. 
http://www.indirimlr.com/
Orada Türkiyenin BÜTÜN şehirleri için TÜM fırsat sitelerin fırsatlarını bir sayfada sunuyoruz – Indirimlr kategorilere göre sıralanmış. Ayrıca,  http://www.indirimlr.com/sehir-firsatlari/ sayfasına baktığın zaman Türkiyenin tüm fırsat sunan fırsat siteleri bir listede yer alıyor: Her Fırsat sitesi için yorum (ve rating) yapılabilir ve teklifi olan siteler şehirleriyle beraber sıralıdır. Fırsat sitelerini Alexa Rank puanlarına göre sunuyor.
   Online alışverişi son dönemlerde inanılmaz popüler oldu ve aynı zamanda fırsat sitelerin sayısı gittikçe artıyor!Groupon veya Markapon gibi fırsat siteleri bizlere hergün çok uygun fiyatlara, çeşitli fırsatları sunmaktadır! Bunların içinde Wellness & Bakım, Eğlence & Aktivite veya Yemek ve Içecek gibi kategoriler bulunmaktadır. Sizde bu uygun fırsatları kolayca görmek ve tanımak istiyorsanız eğer size bir önerim olucak: http://www.indirimlr.com/sayfasını tavsiye ederim!

    Indirimlr - kategorilere göre sıralanmış, tüm fırsatların bir arada olan, interaktif ve kolay kullanımlı bir platform hazırladı.
   Kimin senin için en iyi teklifleri sunduğunu karar vermen için, tüm fırsat sitelerini, Alexa Rank puanlarını ve şehirlerin sayılarını bir listede sunuyor. Ayrıca, seçeneğini daha da kolaylaştırman için, siteler hakkında kendi yorumlarını açıklaman mümkündür. Böylece Indirimlr ile boş zamanlarını organize etmen daha kolay ve çabuk olaçak ve eğlenme faktörün yükselir!
    Sizde en uygun fırsatları görmek isterseniz buradan http://www.indirimlr.com/ile tanışma fırsatını kaçırmayın :-)

0 yorum: