8 Kasım 2010 Pazartesi

HAMUR KIZARTMASI(KEÇİ BACAĞI)






 MALZEMELER
1su bardağı yoğurt
1yumurta
3-3,5 su bardağı un
1paket k.tozu
bir tutam tuz
YAPILIŞI
   Derin bir kabın içine malzemeleri alıyoruz ve kulak memesi yumuşaklığına gelene dek yoğruyoruz.Hazırladığımız hamuru merdane yardımı ile açıyoruz ve hamuru istediğimiz şekilde kesip önceden kızdırdığımız yağda kızartıyoruz.Sabah kahvaltısı için iyi bir alternatif denemek isteyenler için..
  Afiyet olsun..

6 yorum:

geveze dedi ki...

hem de her yönden iyi bir alternatif pratik,lezzetli bi de bnm yengem yaptıysa daha bi lezzetli oluuurrrr;))afiyet olsun=))

ahsen58 dedi ki...

ellerine sağlık canım çok güzel görünüyor

Limon çiçekleri dedi ki...

of of,kokusu taa buralara geldi.Ellerinize sağlık.

gökyüzününelleri.blogspot.com dedi ki...

ellerinize sağlık güzel görünüyor sevgiler

Eylem dedi ki...

kahvaltı için muhteşem ellerine saglık.

deepblueeagle dedi ki...

bizim puf dediğimizi andırıyor. bayılırım. ama sizde hep diyet tarifler var :)))))