Malzemeler :
36 Adet Pötibör Bisküvi
Bisküvileri Islatmak İçin:
1 Çay B. Süt
1 Çorba K. Granül Kahve
* Pudingi İçin:
3,5 Su B. Süt
1 Paket vanilyalı Puding
* Elmalı Harç İçin:
4 Elma
4 Çorba K. Toz Şeker
Tarçın
* Üzeri İçin:
Kakao
Hazırlanışı
Elmaları soyun ve rendeleyin. Şeker ve tarçın ilave edip bir süre pişirin. Ayrı bir tencereye sütü ve toz pudingi alın, karıştırarak pişrin. Cam fırın kabının zeminine bir kat bisküvi dizin. Kahve ile sütü karıştırın. Karışımı bisküvilere sürerek ıslatın.
Elmalı iç harcın yarısını koyun ve spatulayla düzleyin. Pudingin bir kısmını üzerine dökün ve yine düzleyin. Bir kat daha bisküvi dizin ve kahveli sütlü karışımla ıstlatın. Elmalı harcı ve vanilyalı pudingi döküp yaydıktan sonra bisküvilerin 3. katını dizin. Yine kahveli sütle ıslatın.
Kalan pudingi en üste dökün ve yayın. Üzerine kakao serpin ve soğutun.
Afiyet olsun..
2 yorum:
Pudingli pastalara her zaman varım:)
Hep pratik hem leziz,çok cici görünüyor..
Sevgi ve selamlarımla
ben de elmali olana bayıliyorum canm anneme söyliyim yapsin canm çekti annecim de böyle senin gibi güzel yapar eline saglik,
Yorum Gönder